Huippu Design Management Oy
TJT-Kaluste Oy

www.muunto.fi

 

tjt-kaluste1


Muunto

Muunto on edustava säilytyskalusteratkaisu kodista toimistoon ja julkitiloihin. Se perustuu seinäpanelointiin sekä monipuoliseen varusteluosien valikoimaan, joista syntyy tarvittaessa niin harmoninen kuin räväkkä kokonaisuus.

Muunnon kulmakiviä ovat kestävyys, turvallisuus, monikäyttöisyys ja ajaton muotoilu. Muunto on pitkäikäinen hankinta, joka on muunneltavissa ja täydennettävissä sitä mukaa kun tila ja tarpeet muuttuvat. Laadukkaan tuotteen taustalla on valmistajan vahva tekninen osaaminen sekä kotimainen tuotanto.

Muunnon seinäpaneeleista voi koota vaikka koko seinän peittävän yhtenäisen pinnan ja paneloinnin ripustusuriin voi kiinnittää erilaisia varusteluosia yksilöllisen maun mukaan. Tasoista, kaapeista ja hyllyistä on saatavilla runsaasti väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Viihde-elektroniikkaa varten suunniteltujen osien ovia peittää tyylikäs kangasverhoilu, jonka kaukosäätimen säde läpäisee. Tarvittaessa johdot piiloutuvat seinän ja paneloinnin väliin. Valitut osat voi ripustaa paneloituun seinään ilman työkaluja. Niiden järjestystä voi vaihtaa vaikka päivittäin – varusteluosat liikkuvat vapaasti vaakasuunnassa ja ripustuskorkeutta voi muuttaa siirtämällä osia uralta toiselle. Muunto jättää aina lattiapinnat vapaiksi. Kaikki yksityiskohdat ovien vetimiä myöten ovat paitsi toimivia, myös tyylikkäästi muotoiltuja.

Paneelijärjestelmän asentaminen sujuu omin voimin, mutta tarjolla on myös asiantunteva asennuspalvelu. Muunto-paneeli voidaan rakennusvaiheessa asentaa suoraan runkokoolauksiin, jolloin erillistä sisäverhouslevyä ei tarvita. Lisäksi Muunto voidaan asentaa erilaisiin vanhoihin ja uusiin seinäpintoihin.

tjt-kaluste2


Yhteystiedot

Myynti, suunnittelu- ja asennuspalvelu:

Muunto Showroom, Vyökatu 8, 00160 Helsinki, puh. (09) 2252 820
Pyydä lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.muunto.fi


Yritys

TJT-Kaluste Oy
Vehmaankuja 1, 03100 Nummela
puh. (09) 2252 820
fax (09) 2252 8250
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.