www.corian.fi ja www.tervastaso.fi

 tervastaso1

Ympäristöystävälliset Corian®-pinnat

Tervastaso Oy valmistaa työtasoja ja pintoja erilaisiin käyttökohteisiin DuPontin™ kehittämästä materiaalista, Corian®ista.

Corian®ia käytetään monissa mielenkiintoisissa sovelluksissa, joissa ympäristöä säästävä suunnittelu ja kestävät rakenneratkaisut ovat tärkeitä. DuPont™ toimii suunnannäyttäjänä pyrkiessään kestävän kasvun tavoitteeseen ja se on sitoutunut hyödyttämään yhteiskuntaa keventämällä ekologista jalanjälkeään arvoketjun kaikissa osissa. Kuluttajat, rakentajat, arkkitehdit ja suunnittelijat valisevat yhä useammin ”vihreän rakentamisen”. Corian® on monella tapaa ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Corian® on 40 vuoden aikana osoittautunut erittäin kestäväksi ja turvalliseksi pintamateriaaliksi. Corian koostumus on noin kolmasosaltaan laadukkaita akryylikuituja ja kahdelta kolmasosaltaan luonnon mineraaleja. Valmistusprosessin jälkeen Corian® on kemiallisesti vakaa materiaali, jonka vaikutus huoneilmaan on minimaalinen. Testitulosten mukaan on Corian®-pinta hygieenisempi, kuin monet perinteiset pintamateriaalit.

Corian®in ekologisuus muodostuu seuraavista seikoista:

  • Corian® kestää pitkään. Se kestää lämpöä eikä värjäänny. Siitä ei irtoa paloja, se ei halkeile ja se kestää hyvin paikoissa, joissa liikkuu paljon ihmisiä.
  • Corian® näyttää ja tuntuu saumattomalta ja se on helppo puhdistaa.
  • Corian® on uusittavissa. Sen voi korjata ja kunnostaa.
  • Corian®in voi työstää uudelleen tai sen voi asentaa takaisin uudelleen muotoiltuna. Materiaalin voi käyttää uudelleen uusiin tuotteisiin. 

Tervastaso Oy on valmistanut Corian®-tasoja vuodesta 1990. Alkuvaiheessa Corian® oli lähinnä julkisten tilojen materiaali, mutta tänään suuri osa valmistamistamme Corian®-tasoista menee kotien keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Corian®in yksi ylivoimainen valtti on sen muotoiltavuus tilan ja toiveiden mukaisesti. Corian® on osoittautunut erinomaisen kauniiksi, käytännölliseksi ja huolettomaksi materiaaliksi nykypäivän kodeissa.

tervastaso2

Lisää tietoa Corian®ista löytyy osoitteista http://www.corian.fi/ ja http://www.tervastaso.fi/